Professionele Truckwash

Professionele Truckwash bij ACT BV! Bedrijfsvoertuigen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat ze er schoon en verzorgd bij rijden. Agentuur Cleaning Tools zorgt daarvoor. Truckwash is één van onze specialiteiten, zodat uw vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen altijd goed voor de dag komen. ACT levert al meer dan 25 jaar professionele reinigingsmachines en andere benodigdheden voor bedrijfsvoertuigreiniging. Daarnaast zijn wij importeur van Steinbrückner wasinstallaties in Nederland. Deze installaties bieden de best mogelijke kwaliteit en zijn herkenbaar dankzij de roze zwarte borstelsegmenten.

Steinbrückner Professionele Truckwash

Truckwash met Steinbrückner wasinstallaties is geen enkel probleem. De kwaliteit van deze installaties is internationaal bekend en met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat er al meer dan 200 Steinbrückner portaalwasinstallaties door ons in Nederland zijn geplaatst. Wij denken graag met u mee voor uw vrachtwagen- of buswasstraat. Dit stelt ons in staat om u de best mogelijke oplossing te adviseren en deze vervolgens te realiseren. Professionele reinigingsmachines voor truckwash dienen zorgvuldig te worden geplaatst voor de optimale resultaten. Met onze ruime ervaring bent u hiervan verzekerd bij Agentuur Cleaning Tools.

Truckwash binnen 24 uur

Naast wasinstallaties van Steinbrückner werken wij ook met andere topmerken. Het grootste deel van ons assortiment, ruim 90%, is standaard op voorraad. Hierdoor is het vaak mogelijk om uw vrachtwagen- of buswasstraat al binnen 24 uur te installeren. Uiteraard informeren wij u tijdig over de voorraadstatus en de mogelijkheden voor installatie, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Service is namelijk één van de belangrijkste kernwaarden van Agentuur Cleaning Tools. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw mobiele truckwash of buswasstraat, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij verhelpen uw problemen graag.

Truckwash met weinig onderhoud

Of het nu gaat om mobiele Truckwash, een professionele reinigingsmachine of een complete buswasstraat, al onze producten behoeven weinig onderhoud. De gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige machines en accessoires kunnen jaren achtereen gebruikt worden, met een minieme hoeveelheid onderhoud. Wij zijn namelijk van mening dat u langdurig wilt kunnen genieten van uw machines, zonder dat u daar voortdurend naar om moet kijken. Heeft u vragen over bedrijfsvoertuigreiniging door Agentuur Cleaning Tools? Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of per mail. Onze specialisten staan u graag te woord voor antwoord op uw vragen of professioneel advies.

Agentuur Cleaning Tools is gespecialiseerd in Professionele Truckwash en professionele reinigingsmachines. Wij realiseren uw complete truck/ buswasstraat met uitsluitend topmachines van Steinbrückner.